Program
Skriv ut

Lör 24 mar    Tranbuss

Buss till de rastande tranorna i Pulken avgår från parkeringen vid naturum Vattenriket kl. 14.00. Vi beräknas åter kl. 17.00.  Biljett krävs - 100 kr/st och köps på naturum. I priset ingår bussresa, guidning, dricka och grillad korv. Klä dig varmt. Samarr. naturum Vattenriket, Nordöstra Skånes Fågelklubb, Naturskyddsföreningen och Studiefrämjandet. Läs mer på naturums Vattenrikets hemsida: http://vattenriket.kristianstad.se/naturum

 
Skriv ut

Fre 30 mar    Långfredagsfåglar på Linnérundan

Samling kl. 08.00 parkeringen vid naturum Vattenriket. Evert väntar på att ta oss med ut bland Linnérundans fåglar. Ta med kikaren, om du har, och glöm inte lite förmiddagsfika!  Kontaktperson: Evert Valfridsson.

 
Skriv ut

Mån 2 apr    Första vårfåglarna på Håslövs ängar.

Traditionen bjuder att vi gör ett besök på Håslövs ängar på annandag påsk och kollar in vilka av vårens flyttfåglar, som har anlänt. Samling parkeringen på Håslövs ängar kl. 08.00 och där väntar Evert Valfridsson på att ta täten ut i en av Vattenrikets verkligen klassiska fågellokaler. Ta med kikaren, om du har, och glöm inte lite förmiddagsfika! Vi gör detta tillsammans med Studiefrämjandet, Naturskyddsföreningen Kristianstad/Bromölla och naturum Vattenriket.
Kontaktperson: Evert Valfridsson.

 
<< Första < Föregående 1 2 Nästa > Sista >>

Sida 2 av 2